Het laatste nieuws

Daadkracht ondersteunt Markant Uden en HC Delta Venlo

Daadkracht is maatschappelijk betrokken. Niet alleen bij diverse sportverenigingen in de regio, maar ook bij de culturele sector.

Markantier

Als Daadkracht zijn we onlangs Markantier geworden. Dat betekent dat we Markant Uden ondersteunen. Markant Uden staat in de omgeving bekend als hét podium voor evenementen en theaterproducties. Door de steun van diverse bedrijven, waaronder Daadkracht, kan Markant Uden ruim 130.000 bezoekers per jaar ontvangen. “Als particulier ben ik al jarenlang Vriend van Markant. De culturele sector had het voorheen al moeilijk, maar wordt tijdens de coronacrisis extra hard getroffen. Daarom wil ik ook als ondernemer dit mooie theater met regiofunctie steunen”, zegt Bart-Jan Flos, directeur/oprichter van Daadkracht.

HC Delta Venlo

Ook zijn we met Daadkracht een samenwerking aangegaan met HC Delta Venlo. “Met veel ambitie en daadkracht is dit jaar na een intensief fusietraject de grootste hockeyvereniging van Limburg ontstaan. Daadkracht en HC Delta Venlo. Dat klinkt dan als twee handen op één buik”, zegt Thomas Vossen, adviseur bij Daadkracht en vice-voorzitter bij Delta Venlo. “Daadkracht heeft roots in het Tegelse en was al enkele jaren als sponsor verbonden aan de Tegelse Hockey Club. Zowel bij het nieuwe HC Delta Venlo als bij Daadkracht, halen we het uiterste uit onszelf en stimuleren we de ontwikkeling van jong talent. Presteren. Elke dag weer opnieuw. Zonder daarbij onze omgeving en rol in de samenleving uit het oog te verliezen. Als grootste sportvereniging van Limburg zijn we daarom extra trots de samenwerking met Daadkracht ook richting toekomst voort te zetten.”

Wil je weten bij welke initiatieven en organisaties we nog meer betrokken zijn? Zie: https://www.daadkracht.nl/over-ons/maatschappelijk-betrokken/

Dit bericht delen:

Contact

024 344 6288
info@daadkracht.nl

Postbus 6635, 6503 GC Nijmegen
Kerkenbos 1075-A, 6546 BB Nijmegen