Het laatste nieuws

Grootste Gelderse gemeente krijgt ondersteuning door Daadkracht 

Apeldoorn staat qua oppervlakte op plek 9 van de grootste gemeenten in Nederland. Qua inwonerstal valt zij net buíten de top 10, daar staat Apeldoorn op de elfde plek. De gemeente koos in oktober voor een samenwerking met Daadkracht Bekendmaken. Daadkracht biedt ondersteuning bij het elektronisch bekendmaken van regelgeving in het Gemeenteblad van Apeldoorn. Tijd voor een korte evaluatie. 

Positief

De juridische administratie van Apeldoorn geeft aan dat de ervaringen met Daadkracht positief zijn. “Er wordt goed meegedacht en Daadkracht is goed bereikbaar. Ook de spoedopdrachten en -publicaties worden goed verwerkt. Het is ook heel fijn om steeds een proef te ontvangen, dat houden we graag zo.” 

Belangrijk

Het rechtsgeldig en tijdig publiceren van wettelijk voorgeschreven bekendmakingen is belangrijk. Een niet rechtsgeldige bekendmaking heeft namelijk tot gevolg dat de regelgeving niet in werking treedt. Dat kan tot hoge kosten leiden. Daarnaast dienen bekendmakingen als informatievoorziening voor de inwoners. ”Met de invoering van de Wet elektronische publicaties zullen veel meer inwoners bereikt worden. Inwoners gaan een actieve attendering krijgen voor relevante veranderingen in de eigen leefomgeving. Het is heel fijn om daar een bijdrage voor zoveel mensen aan te mogen leveren. 

Ondersteuning 

Met tienduizenden publicaties per jaar is Daadkracht marktleider elektronisch bekendmaken. Daadkracht werkt voor diverse overheidsorganisaties, van groot tot klein, van gemeente tot provincie. Kunnen wij jou ook van dienst zijn? Neem contact op via 024 344 6288 of info@daadkracht.nl 

Dit bericht delen:

Contact

024 344 6288
info@daadkracht.nl

Postbus 6635, 6503 GC Nijmegen
Kerkenbos 1075-A, 6546 BB Nijmegen