Het laatste nieuws

Nieuwe samenwerking Daadkracht en gemeente Asten: “Daadkracht vanaf de start behulpzaam en deskundig”

De gemeente Asten en Daadkracht Bekendmaken werken per september samen. Daadkracht maakt de regelgeving van de gemeente elektronisch bekend in het Gemeenteblad. “Asten heeft het initiatief genomen om contact met ons op te nemen. Na een aantal gesprekken rond de digitale tafel zijn we erg blij om te kunnen melden dat we samenwerken”, vertelt Denise Jans-Wassink, operationeel manager bij Daadkracht Bekendmaken. Wat zijn de eerste ervaringen van gemeente Asten met Daadkracht?

Prettig

Bij Asten bevalt de samenwerking met Daadkracht Bekendmaken goed. “Daadkracht verzorgt sinds enkele maanden de publicatie van de Astense regelgeving”, vertelt juridisch adviseur Jody Eijkemans. “Wij vinden het ontzettend prettig om vanaf de start te ervaren hoe deskundig en behulpzaam Daadkracht is. Het ontzorgt onze medewerkers doordat zij zich geen zorgen meer hoeven te maken over bijvoorbeeld het juiste format, maar zich weer volledig op de inhoud kunnen richten.”

Verzorgen

“De eerste ervaringen van de gemeente Asten met onze dienstverlening geeft exact aan waarmee wij als Daadkracht Bekendmaken een toegevoegde waarde willen bieden.”, reageert Denise. “Medewerkers van de gemeente hoeven zich niet meer druk te maken om een format, metadata en andere technische eisen, dat verzorgen wij allemaal. Op hoofdlijnen kijken we ook nog mee met de inhoud zodat we er gezamenlijk voor zorgen dat er een juridisch correcte publicatie online komt.”

Dit bericht delen:

Contact

024 344 6288
info@daadkracht.nl

Postbus 6635, 6503 GC Nijmegen
Kerkenbos 1075-A, 6546 BB Nijmegen