Administratief medewerker (32-40 uur)

Kracht
voor de
overheid

Daadkrachter gezocht:
Administratief medewerker (32 – 40 uur)

Heb jij er de kracht voor?

Wij zijn op korte termijn op zoek naar versterking voor ons team! Ben jij onze nieuwe Daadkrachter? We zijn op zoek naar een Juridisch administratief medewerker/Beheerder bekendmaken voor 32 tot 40 uur. Vind je het leuk om voor decentrale overheden te werken? Om bij te dragen aan juiste bekendmakingen? Werken in een jong enthousiast team? Werk je nauwkeurig en heb je een oog voor detail? Zie je geen punt of komma over het hoofd? Beheers je MS Word tot in de puntjes? Als het antwoord op al deze vragen ‘ja’ is, dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

Even terug in de tijd. 1999, het jaar waarin krachten worden gebundeld tot één belangrijke kracht: Daadkracht. Met de kennis van de digitale overheid en onze bestuurs- en bedrijfskundige achtergrond weet Daadkracht snel verschillende overheidsorganisaties te voorzien van een gezonde portie digitale daadkracht. Groeien en ontwikkelen blijken daarin belangrijke werkwoorden, want inmiddels werken er zo’n 75 Daadkrachters bij ons. Maar wie zijn wij dan precies als Daadkracht? Dat kan niemand je beter vertellen dan onze eigen mensen, dus we hebben even voor je rondgevraagd. Het resultaat? Daadkracht staat voor:

Schakel, jong, flexibiliteit, helpen,
1 team, kansen, leren,
persoonlijk, talent, vertrouwen,
groei, ontwikkeling.

Wat ga je doen? 

Daadkracht Bekendmaken ondersteunt en adviseert gemeenten, provincies, waterschappen en gemeenschappelijke regelingen op het gebied van elektronisch publiceren van regelgeving, mededelingen en vergunningen volgens de Bekendmakingswet. Wij ondersteunen met advies, training en invoerdiensten. Hiermee nemen we overheden veel werk uit handen. Wat ga je als Beheerder bekendmaken doen: 

 • Je gaat regelgeving, mededelingen en kennisgevingen verwerken tot bekendmakingen in elektronische publicatiebladen; 
 • Je leert daarvoor werken met de landelijke applicatie voor bekendmakingen en de landelijke standaard; 
 • Je onderhoudt contacten met klanten over de verrichte werkzaamheden; 
 • Je houdt een eigen urenregistratie bij. 

Wat vragen we van jou? 

We vinden het belangrijk dat je leuk vindt wat je doet en dat je er goed in bent. Volgens ons speelt motivatie daar een belangrijke rol in. Daarnaast vragen we: 

 • Een mbo-diploma (of mbo werk- en denkniveau) op secretarieel -, administratief – of juridisch gebied; 
 • Je bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar; 
 • Uitstekende kennis en vaardigheden van MS Word: je kent de sneltoetsen (Ctrl C, Ctrl V moet niets nieuws zijn) en je weet hoe je met stijlen moet werken;
 • Je vindt het leuk om nieuwe online applicaties te leren kennen; 
 • Je werkt nauwkeurig en mist geen punt of komma; 
 • Je houdt graag overzicht in je werk, kan prioriteiten stellen en (na de juiste uitleg) zelfstandig werken; 
 • Je bent stressbestendig en wordt niet snel zenuwachtig als het druk is, werken met deadlines is geen probleem.  

Jouw werkzaamheden zullen hoofdzakelijk uitgevoerd worden vanuit ons kantoor in Nijmegen. 

Wat bieden we jou? 

Wij verwachten wat van jou, maar uiteraard kun je ook iets van ons verwachten. Zo bieden we je een functie waarbinnen je veel kunt leren en voor verschillende opdrachtgevers kunt werken. Daarnaast krijg je een felbegeerd plekje binnen ons jonge en divers team, een goed salaris, uitzicht op een vast dienstverband, 25 vakantiedagen (bij een 40-urige werkweek), mogelijkheid om (interne) trainingen te volgen, jaarlijkse bedrijfsuitjes en goed gevulde koelkasten op kantoor. 

Waar moet je nog meer rekening mee houden? 

In december worden veel belastingverordeningen vastgesteld die wij bij Daadkracht verwerken. Het is dan bij ons erg druk. Houd er rekening mee dat het niet mogelijk is om verlof op te nemen in deze periode. Daadkracht biedt wel de mogelijkheid om op andere momenten voor een langere periode verlof op te nemen. 

Doe je mee? 

We zijn heel benieuwd naar wie jij bent en wat je doet. Ben je enthousiast geworden over deze functie? Vraag dan de sollicitatieprocedure aan door te mailen naar pz@daadkracht.nl t.a.v. Marlie Bos – van Haren. 

We nemen alleen sollicitaties op basis van de instructies uit de sollicitatieprocedure in behandeling. Neem voor eventuele vragen gerust contact met ons op. 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.  

Contact

024 344 6288
info@daadkracht.nl

Postbus 6635, 6503 GC Nijmegen
Kerkenbos 1075-A, 6546 BB Nijmegen