Vacature – Beheerder Bekendmaken / Junior adviseur (32-40 uur)

Kracht
voor de
overheid

Daadkrachter gezocht: Beheerder Bekendmaken / Junior adviseur (32-40 uur)

Heb jij er de kracht voor?

Wij zijn op zoek naar versterking! Ben jij onze nieuwe Daadkrachter? 

Voor de versterking van ons team zijn we op zoek naar een Beheerder bekendmaken / Junior adviseur voor 32 tot 40 uur. Vind je het leuk om aan de slag te gaan met wet- en regelgeving? Kun je snel schakelen tussen verschillende werkzaamheden? Krijg je energie van het begeleiden van overheidsorganisaties naar nieuwe interne processen? Ben je communicatief vaardig met een scherp oog voor detail? Als het antwoord op al deze vragen ‘ja’ is, dan zijn wij op zoek naar jou! 

Wie zijn wij?

Even terug in de tijd. 1999, het jaar waarin krachten worden gebundeld tot één belangrijke kracht: Daadkracht. Met de kennis van de digitale overheid en onze bestuurs- en bedrijfskundige achtergrond weet Daadkracht snel verschillende overheidsorganisaties te voorzien van een gezonde portie digitale daadkracht. Groeien en ontwikkelen blijken daarin belangrijke werkwoorden, want inmiddels werken er zo’n 75 Daadkrachters bij ons. Maar wie zijn wij dan precies als Daadkracht? Dat kan niemand je beter vertellen dan onze eigen mensen, dus we hebben even voor je rondgevraagd. Het resultaat? Daadkracht staat voor:

Schakel, jong, flexibiliteit, helpen,
1 team, kansen, leren,
persoonlijk, talent, vertrouwen,
groei, ontwikkeling.

Wat neem je mee?

We vinden het belangrijk dat je leuk vindt wat je doet en dat je er goed in bent. Volgens ons speelt motivatie daar een belangrijke rol in. Je hebt daarnaast een afgeronde hbo opleiding, of hebt hbo werk- en -denkniveau, op juridisch gebied. Bonuspunten verdienen? Dat kan, door aantoonbare ervaring – of affiniteit met overheden / regelgeving en gegevensverwerking / projectadministratie. 

Maar wat doen we nou precies?

Daadkracht Bekendmaken ondersteunt en adviseert gemeenten, provincies, waterschappen en gemeenschappelijke regelingen op het gebied van elektronisch publiceren van regelgeving, mededelingen en vergunningen volgens de Bekendmakingswet. Wij ondersteunen met advies, training en invoerdiensten. Hiermee nemen we overheden veel werk uit handen. We vinden het belangrijk dat iedereen binnen ons team zijn of haar werk met plezier doet en iedereen kansen krijgt om te groeien en zich te ontwikkelen. We zijn trots op wat we doen, maar vooral op wie we zijn. 

Waar ben jij goed in?

Je bent verantwoordelijk voor het volgens een landelijke standaard publiceren van regelgeving, mededelingen en vergunningen van overheden op internet. Je onderhoudt daarnaast contact met het team en de overheidsorganisaties waar we voor werken. Klantgerichtheid, nauwkeurigheid en goede communicatieve vaardigheden zijn een vereiste om succesvol in deze functie te zijn. Verder ben jij georganiseerd, houd je graag overzicht, weet je prioriteiten te stellen en kan je projectmatig en zelfstandig werken.  

Naast deze juridisch / administratieve basisvaardigheden heb jij ambities om overheidsorganisaties te begeleiden bij het inrichten van hun processen op het gebied van bekendmaken. Ook presentaties voorbereiden en geven aan overheidsorganisaties over regelgeving op het gebied van bekendmaken, uitleg geven over het gebruik van applicaties voor het publiceren en consolideren van regelingen (o.a. de applicatie DROP) en intern én extern adviseren bij vraagstukken over wet- en regelgeving in de breedste zin van het woord zijn onderdelen van jouw toekomst bij Daadkracht. 

Tenslotte ben jij bekend met de verschillende Microsoft 365 applicaties en maak jij je andere online applicatie snel eigen. 

Jouw werkzaamheden zullen hoofdzakelijk uitgevoerd worden vanuit ons kantoor in Nijmegen. 

wat kan je van ons verwachten?

Wij verwachten wat van jou, maar uiteraard kun je ook iets van ons verwachten. Zo bieden we je een functie waarbinnen je veel kunt leren en voor verschillende overheidsorganisaties kunt werken. Daarnaast krijg je een felbegeerd plekje binnen ons jonge en diverse team, een goed salaris, uitzicht op een vast dienstverband, 25 vakantiedagen (bij een 40-urige werkweek), jaarlijkse bedrijfsuitjes en goed gevulde koelkasten op kantoor. 

Waar moet je nog meer rekening mee houden?

In december worden veel belastingverordeningen vastgesteld die wij bij Daadkracht verwerken. Het is dan bij ons erg druk. Houd er rekening mee dat het niet mogelijk is om verlof op te nemen in deze periode. Daadkracht biedt wel de mogelijkheid om op andere momenten voor een langere periode verlof op te nemen. 

Doe je mee?

We zijn heel benieuwd naar wie jij bent en wat je doet. Ben je enthousiast geworden over deze functie? Vraag dan de sollicitatieprocedure aan door te mailen naar pz@daadkracht.nl t.a.v. Marlie Bos – van Haren. 

We nemen alleen sollicitaties op basis van de instructies uit de sollicitatieprocedure in behandeling. Neem voor eventuele vragen gerust contact met ons op. 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Contact

024 344 6288
info@daadkracht.nl

Postbus 6635, 6503 GC Nijmegen
Kerkenbos 1075-A, 6546 BB Nijmegen