Vacature – Informatieadviseur

Kennis
geeft
Kracht

Daadkrachter gezocht:
Informatieadviseur (40 uur)

Wij zijn (per direct) op zoek naar een informatieadviseur die ons team komt versterken!
Heb jij minimaal 2 jaar werkervaring op het gebied van managementadvisering en/of informatieadvies bij de overheid en ben je op zoek naar een jonge en platte organisatie waarbinnen je jezelf verder kunt ontwikkelen? Lees dan verder.

Dienstverlening, digitalisering, informatiearchitectuur, zaakgericht werken, GEMMA, ICT, projectmatig werken, PRINCE2, persoonlijk, flexibel

Als adviseur bij Daadkracht Advies…

Adviseer je overheden over uiteenlopende thema’s die bijdragen aan de verbetering van de dienstverlening aan inwoners en bedrijven. Voorbeelden van dergelijke thema’s zijn: informatievoorziening, digitalisering, informatiearchitectuur en implementaties (bv. zaakgericht werken, verandertrajecten etc.). Een belangrijk onderdeel hiervan is het analyseren, modelleren en optimaliseren van processen.

Je hebt kennis van landelijke ontwikkelingen op het gebied van digitalisering en standaardisatie (GEMMA), en gebruikt deze als referentiekader binnen je opdrachten. Je initieert projecten en neemt hierin graag het voortouw. Daarnaast ben je sterk in het analyseren van vraagstukken, het uitvoeren van onderzoek en het schrijven van adviesrapporten. Ook het geven van workshops en presentaties zijn werkzaamheden waar je blij van wordt en waarin je je verder wilt ontwikkelen. Tot slot houd je je constant bezig met kwaliteitsbewaking van adviestrajecten en weet je op de juiste manier in te spelen op de wensen en behoeften van de klant.

Waar ben je goed in?

Je krijgt goede zin van het plannen en managen van complexe projecten en het werven van eigen opdrachten. Je bouwt graag mee aan een goede klantrelatie, waarbij je ook het imago van Daadkracht verder uitbouwt. Daarnaast weet je goed om te gaan met weerstand binnen organisaties en werkt jouw positieve drive en energie aanstekelijk om mensen binnen organisaties in beweging te krijgen.

Wat neem je mee?

Het belangrijkste om mee te nemen is plezier in wat je doet. Daarnaast heb je een afgeronde wo-opleiding, bij voorkeur in Bestuurskunde, Bedrijfskunde, Commerciële Economie of Informatiewetenschappen. Ook beschik je over minimaal 2 jaar werkervaring op het gebied van advisering en digitalisering binnen overheidsorganisaties. Je weet hoe overheden werken en je hebt affiniteit met ICT. Ervaring met projectmatig werken (PRINCE2) is een groot pluspunt, evenals certificeringen als ITIL, BiSL en ASL.

Wat kan je van ons verwachten?

Je komt terecht in een jong en energiek team waarin persoonlijke ontwikkeling centraal staat: je eigen drive is de grens van je eigen ontwikkeling. We bieden een fulltime dienstverband voor de duur van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Opleidingen en cursussen die bijdragen aan de verdieping en verbreding van de vak gerelateerde kennis behoren tot de mogelijkheden. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Wat dacht je van een goed salaris, 25 vakantiedagen, jaarlijkse bedrijfsuitjes en goedgevulde koelkasten op kantoor? Ook biedt de functie van adviseur bij Daadkracht je verschillende doorgroeimogelijkheden. Denk hierbij aan een functie als senior adviseur, onderzoeker of informatiearchitect.

Wat maakt ons Daadkrachters?

In onze jonge, platte organisatie komen verschillende disciplines samen die bijdragen aan een gemeenschappelijk doel: de ontwikkeling van de digitale overheid. Dit doen we op het gebied van elektronisch bekendmaken, advies over de digitalisering van de overheid en door jong talent op te leiden tot adviseurs van de toekomst. Wij geloven dat een persoonlijke aanpak, flexibiliteit en vertrouwen leiden tot nieuwe kansen, groei en ontwikkeling. Samen werken wij aan de ontwikkeling van de digitale overheid. Dat doen we elke dag, met veel plezier.

Doe je mee?

We zijn heel benieuwd naar wie jij bent en wat je doet. Ben je enthousiast geworden over deze functie? Mail dan je CV en motivatie naar pz@daadkracht.nl t.a.v. Marlie Bos – van Haren. Eventuele vragen kan je stellen door te bellen naar 024 344 6288.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contact

024 344 6288
info@daadkracht.nl

Postbus 6635, 6503 GC Nijmegen
Kerkenbos 1075T, 6546 BB Nijmegen