Vacature – Adviseur/projectleider

Kennis
geeft
Kracht

Daadkrachter gezocht:
adviseur/projectleider (40 uur)

Digitalisering is een van de pijlers van het coalitieakkoord. Een veilige, inclusieve en kansrijke digitale samenleving is de ambitie van het digitaliseringsbeleid van het kabinet. De publieke waarden en gebruikers staan centraal. Het streven is om de kansen die de digitale transitie biedt, volop te benutten, voor de overheid geldt dat zij meer dan voorheen normerend optreden. Een digitaal fundament, digitale overheid, digitale samenleving en digitale economie zijn de vier peilers van de aanpak van het kabinet. Daadkracht Advies is een gespecialiseerd adviesbureau en ondersteunt overheden bij het vertalen en helpen met de invoering van deze peilers.

Dienstverlening, digitalisering, informatiearchitectuur, zaakgericht werken, GEMMA, ICT, projectmatig werken, PRINCE2, persoonlijk, flexibel

Als adviseur bij Daadkracht Advies…

Adviseer je overheden over uiteenlopende thema’s die bijdragen aan de digitaliseringopgaven van de overheid. Om de digitale transitie door te voeren, staan overheden voor (grote) veranderopgaven. Als adviseur draag je je steentje hieraan bij waarbij het belang van de dienstverlening voor burgers voorop staat. Voorbeelden van thema’s zijn: Wet open overheid, Wet modernisering elektronisch bestuurlijk verkeer, informatievoorziening en informatiebeveiliging en privacy.

Jij hebt juridische affiniteit en weet de impact van verschillende ambities, wetten en regelgevingen te vertalen naar implicaties voor de overheid. Je initieert projecten en neemt hierin graag het voortouw. Daarnaast ben je sterk in het analyseren van vraagstukken, het uitvoeren van onderzoek en het schrijven van adviesrapporten. Ook het geven van workshops en presentaties zijn werkzaamheden waar je blij van wordt en waarin je je verder wilt ontwikkelen. Tot slot houd je je constant bezig met kwaliteitsbewaking van adviestrajecten en weet je op de juiste manier in te spelen op de wensen en behoeften van de klant. Tot slot werk je gericht aan jouw ontwikkeling als adviseur en als medewerker van ons jonge en ambitieuze team.

Waar ben je goed in?

Jij krijgt energie van het begeleiden van overheden in de digitale transitie. Je werkt gestructureerd en vindt het opzetten, plannen en managen van projecten interessant. Je bouwt graag mee aan een goede klantrelatie, waarbij je ook het imago van Daadkracht verder uitbouwt. Daarnaast weet je goed om te gaan met weerstand binnen organisaties en werkt jouw positieve drive en energie aanstekelijk om mensen binnen organisaties in beweging te krijgen.

Wat neem je mee?

Het belangrijkste om mee te nemen is plezier in wat je doet. Daarnaast heb je een afgeronde WO-opleiding, bij voorkeur in Rechten, Bestuurskunde of Bedrijfskunde. Ook beschik je over minimaal 2 jaar werkervaring op het gebied van advisering en digitalisering binnen overheidsorganisaties. Je hebt juridische affiniteit en kennis van de (lokale) overheid is een pluspunt. Ook ervaring met projectmatig werken (SCRUM, Prince2) is een pluspunt. Je hebt communicatie vaardigheden om jezelf te redden in complexe organisaties. Je weet om te gaan met weerstand en doorziet belangen. Tenslotte werk je nauw samen en begeleid je talenten door middel van buddy/begeleiderschap.

Wat kan je van ons verwachten?

Je komt terecht in een jong – en energiek team waarin persoonlijke ontwikkeling centraal staat: je eigen drive is de grens van je eigen ontwikkeling. We bieden een fulltime dienstverband voor de duur van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris varieert van € 3.000 – € 4.500 afhankelijk van je kennis en ervaring. Het rijden van een auto behoort tot de mogelijkheden. Een goede balans tussen op kantoor en thuis werken; je hebt de mogelijkheid om vanuit huis te werken. Opleidingen en cursussen die bijdragen aan de verdieping en verbreding van de vak gerelateerde kennis behoren tot de mogelijkheden. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Wat dacht je van 25 vakantiedagen, een MacBook, telefoon, jaarlijkse bedrijfsuitjes en goedgevulde koelkasten op kantoor? Ook biedt de functie van adviseur bij Daadkracht je verschillende doorgroeimogelijkheden. Denk hierbij aan een functie als senior adviseur, projectleider of onderzoeker.

Wat maakt ons Daadkrachters?

In onze jonge, platte organisatie komen verschillende disciplines samen die bijdragen aan een gemeenschappelijk doel: de ontwikkeling van de digitale overheid. Dit doen we op het gebied van elektronisch bekendmaken, advies over de digitalisering van de overheid en door eigen talent op te leiden tot adviseurs van de toekomst.

Wij geloven dat een persoonlijke aanpak, flexibiliteit en vertrouwen leiden tot nieuwe kansen, groei en ontwikkeling.
Samen werken wij aan de ontwikkeling van de digitale overheid. Dat doen we elke dag, met veel plezier.

Doe je mee?

We zijn heel benieuwd naar wie jij bent en wat je doet. Ben je enthousiast geworden over deze functie? Mail dan je CV en motivatie naar pz@daadkracht.nl t.a.v. Marlie Bos – van Haren. Eventuele vragen kan je stellen door te bellen naar 024 344 6288.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contact

024 344 6288
info@daadkracht.nl

Postbus 6635, 6503 GC Nijmegen
Kerkenbos 1075-A, 6546 BB Nijmegen