Vacature – Projectleider / Adviseur online dienstverlening

Heb jij
er de
kracht
voor?

Daadkrachter gezocht:
projectleider / adviseur online dienstverlening (uren in overleg)

Wij zoeken versterking! Ben jij onze nieuwe Daadkrachter?

Voor de versterking van ons team is Daadkracht op zoek naar een projectleider/adviseur online dienstverlening die met ons mee wil groeien. Spreekt het jou aan om voor verschillende opdrachtgevers te werken binnen de lokale overheid? Je werkt aan de digitale overheid en maakt de dienstverlening voor inwoners, ondernemers en organisaties beter. Ben je leergierig, houd je van aanpakken en heb je affiniteit met de overheid? Dan ben jij misschien de Daadkrachter die wij zoeken.

Wie zijn wij?

Even terug in de tijd. 1999, het jaar waarin krachten worden gebundeld tot één belangrijke kracht: Daadkracht. Met de kennis van de digitale overheid en onze bestuurs- en bedrijfskundige achtergrond weet Daadkracht snel verschillende overheidsorganisaties te voorzien van een gezonde portie digitale daadkracht. Groeien en ontwikkelen blijken daarin belangrijke werkwoorden, want inmiddels werken er bijna 80 Daadkrachters bij ons. Maar wie zijn wij dan precies als Daadkracht? Dat kan niemand je beter vertellen dan onze eigen mensen, dus we hebben even voor je rondgevraagd. Het resultaat? Daadkracht staat voor:

Schakel, jong, flexibiliteit, helpen,
1 team, kansen, leren,
persoonlijk, talent, vertrouwen,
groei, ontwikkeling.

Maar wat doen we nou precies?

Wij ondersteunen en adviseren verschillende overheidsinstanties op het gebied van digitalisering. Zo zijn wij gespecialiseerd in onderwerpen zoals digitale toegankelijkheid, optimaliseren van websites, Wet modernisering elektronisch bestuurlijk verkeer en de Wet Open Overheid. Je werkt aan de digitale overheid en maakt de online dienstverlening voor inwoners, ondernemers en organisaties beter. We vinden het belangrijk dat iedereen binnen ons team zijn of haar werk met plezier doet en iedereen kansen krijgt om te groeien en zich te ontwikkelen. We zijn trots op wat we doen, maar vooral op wie we zijn.

waar ben jij goed in?

Je hebt minimaal 5 jaar ervaring met de uitvoering van digitale projecten bij overheden. Denk hierbij aan:

  • Implementeren van online omgevingen
  • Verbeteren van (online) dienstverlening op basis van data
  • Betrekken van inwoners, ondernemers en organisaties bij het verbeteren van (online) dienstverlening
  • Begeleiden van inkooptrajecten van software
  • Invoeren van wetten als Digitale toegankelijkheid, Wet modernisering elektronisch bestuurlijk verkeer of Wet Open Overheid

Je bent daarnaast sterk in het betrekken, overtuigen en enthousiasmeren van betrokkenen bij projecten. Adviseren, begeleiden en aansturen van teams, projectgroepen, opdrachtgevers en leveranciers gaat jou natuurlijk af. Daarnaast haal je er energie uit om voor diverse opdrachtgevers te werken.

Wat neem je mee?

We vinden het belangrijk dat je leuk vindt wat je doet en dat je er goed in bent. Wij denken dat motivatie daar een belangrijke rol in speelt. Daarnaast ben je minimaal in bezit van een relevant hbo-diploma en heb je projectmanagement vaardigheden. Je legt gemakkelijk contact, hebt een netwerk, kunt zelfstandig werken, bent standvastig en Daadkrachtig. Bonuspunten verdienen? Dat kan, met aantoonbare werkervaring met monitoringstools, dashboards en WCAG.

Wat kan je van ons verwachten?

Wij verwachten wat van jou, maar uiteraard kun je ook iets van ons verwachten. Zo bieden we je een functie waarbinnen je zelfstandig aan de slag kunt en waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast krijg je een felbegeerd plekje binnen ons jonge en diverse team, een goed salaris, uitzicht op een vast dienstverband, 25 vakantiedagen en jaarlijkse bedrijfsuitjes.

doe je mee?

We zijn heel benieuwd naar wie jij bent en wat je doet. Ben je enthousiast geworden over deze functie? Solliciteer door je cv en motivatiebrief te mailen naar pz@daadkracht.nl t.a.v. Marlie Bos – van Haren. Eventuele vragen kan je stellen door te bellen naar 024 344 6288.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contact

024 344 6288
info@daadkracht.nl

Postbus 6635, 6503 GC Nijmegen
Kerkenbos 1075-A, 6546 BB Nijmegen