Vacature – Trainee junior adviseur

Heb jij er
de kracht
voor?

Daadkrachter gezocht: Trainee junior adviseur (40 uur)

WE ZIJN OP ZOEK NAAR JOU!

Voor de versterking van ons team is Daadkracht Talent op zoek naar een trainee om met ons mee te groeien in een intensief traineeship. Ben jij recent wo afgestudeerd en heb je maximaal twee jaar werkervaring? Spreekt het je aan om voor verschillende opdrachtgevers te werken binnen de lokale overheid? Ben je leergierig, heb je affiniteit met publieke organisaties, procesverbeteringen en bedrijfsvoering vraagstukken? Dan ben jij de trainee junior adviseur die wij zoeken!

 

HET TRAINEESHIP

Als jonge professional bij Daadkracht Talent word je in twee jaar opgeleid tot adviseur voor de overheid. Vier dagen per week ben je werkzaam voor lokale overheidsorganisaties, waar je direct opgedane kennis van de Daadkracht Academie toepast in je werkzaamheden. Op vrijdagen staan de interactieve opleidingsmomenten van de Daadkracht Academie centraal en ga je met mede trainees aan de slag met kennisverrijking.

 

DAADKRACHT ACADEMIE

Tijdens je traineeship verdiep jij je in de verschillende domeinen: Informatiemanagement & architectuur, Informatiebeveiliging & privacy, BI & Data Science, Procesadvisering, Bedrijfsinformatiemanagement en Technologische ontwikkelingen. In jaar twee krijg je de mogelijkheid om je verder te specialiseren in een richting die aansluit bij jouw interesses.

Je krijgt binnen Daadkracht Talent de kans om verschillende certificaten te halen. Denk aan Lean, PRINCE2, BiSL en meer. Je ontwikkelt jezelf tot zelfstandig adviseur, met behulp van ervaren adviseurs binnen de Daadkracht Academie.

 

WERKZAAMHEDEN VAN EEN JUNIOR ADVISEUR

Je bent breed inzetbaar. Dit geeft je de kans om een kijkje te nemen in verschillende keukens. Een aantal voorbeelden van de werkzaamheden van een trainee junior adviseur: ondersteunen in het inzichtelijk maken van werkwijzen binnen lokale overheidsinstanties, projectondersteuning op het gebied van zaakgericht werken en digitalisering en ondersteuning bij procesoptimalisaties. Daarnaast draag je bij aan het bouwen aan – en borgen van een goede klantrelatie.

JOUW PROFIEL

Wat zijn de eigenschappen en de ervaring die je nodig hebt?

 • Afgeronde wo-opleiding, bij voorkeur in de richting van Bestuurskunde, Bedrijfskunde, Organisatiewetenschappen of Informatiewetenschappen
 • 0 tot 2 jaar werkervaring
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift
 • Affiniteit met de lokale overheid en de publieke sector
 • Nieuwsgierigheid, capaciteit en intrinsieke drijfveer om veel te leren in een korte tijd
 • Affiniteit met digitalisering

 

HET AANBOD

Naast een gehele opleiding, volledig gefinancierd vanuit Daadkracht, krijg je ook nog:

 • 4 dagen per week aan het werk bij een van onze opdrachtgevers
 • 1 dag per week werken aan je persoonlijke ontwikkeling
 • Een lekker startsalaris van € 2.759,- in je eerste jaar en € 3.005,- in je tweede jaar
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld
 • Telefoonvergoeding en Macbook
 • NS-business card of € 0,23 kilometervergoeding per kilometer
 • De kans om door te stromen naar Daadkracht Advies als adviseur. Bouw mee aan onze ambitie om uit te groeien tot het beste bestuurskundig advies- en onderzoeksbureau van Nederland!
 • Een team van jonge en ervaren collega’s om je heen
 • Elke dag een goed gevulde koelkast op kantoor en leuke en gezellige personeelsuitjes!

Wil jij solliciteren of heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Om te solliciteren mail je jouw cv en een korte motivatie.

Bellen: 024-3446288  / mailen: pz@daadkracht.nl

Contact

024 344 6288
info@daadkracht.nl

Postbus 6635, 6503 GC Nijmegen
Kerkenbos 1075-A, 6546 BB Nijmegen