Webredacteur (28-40 uur per week) 

Heb jij
er de
kracht
voor?

Daadkrachter gezocht: Webredacteur (28-40 uur)

Wij zoeken versterking! Ben jij onze nieuwe Daadkrachter?

Voor de versterking van ons team is Daadkracht op zoek naar een fulltime webredacteur. Spreekt het jou aan om voor verschillende klanten te werken binnen de lokale overheid? Je weet hoe je een goede tekst schrijft en hoe een CMS in elkaar steekt? Ben je leergierig, houd je van aanpakken en heb je affiniteit met de overheid? Dan ben jij misschien de Daadkrachter die wij zoeken. 

Wie zijn wij?

Even terug in de tijd. 1999, het jaar waarin krachten worden gebundeld tot één belangrijke kracht: Daadkracht. Met de kennis van de digitale overheid en onze bestuurs- en bedrijfskundige achtergrond weet Daadkracht snel verschillende overheidsorganisaties te voorzien van een gezonde portie digitale daadkracht. Groeien en ontwikkelen blijken daarin belangrijke werkwoorden, want inmiddels werken er zo’n 75 Daadkrachters bij ons. Maar wie zijn wij dan precies als Daadkracht? Dat kan niemand je beter vertellen dan onze eigen mensen, dus we hebben even voor je rondgevraagd. Het resultaat? Daadkracht staat voor:

Schakel, jong, flexibiliteit, helpen,
1 team, kansen, leren,
persoonlijk, talent, vertrouwen,
groei, ontwikkeling.

Hoe ziet een gemiddelde dag eruit?
Als webredacteur online word je onderdeel van ons team van online specialisten. Je gaat aan de slag met allerlei contentopdrachten bij verschillende klanten binnen de lokale overheid. Dit kan een contentmigratie zijn, beheren van het CMS van de klant of het (her)schrijven van nieuwe webteksten zijn. Maar ook het verzamelen van data om de website te verbeteren en meedenken over hoe de website verder geoptimaliseerd kan worden, kan deel uitmaken van je opdracht. 

Wat neem je mee?
We vinden het belangrijk dat je leuk vindt wat je doet en dat je er goed in bent. Wij denken dat motivatie daar een belangrijke rol in speelt. Daarnaast vragen we: 

  • Je hebt minimaal een hbo-diploma 
  • Je bent goed in het schrijven van duidelijke, begrijpelijke teksten
  • Je weet hoe een CMS in elkaar steekt en schakelt moeiteloos over tussen meerdere opdrachtgevers
  • Je hebt ervaring met meetinstrumenten als Siteimprove of Google Analytics
  • Je kan goed samenwerken en weet hoe je werkzaamheden kan plannen, coördineren en aan kan sturen
  • Je weet wat digitale toegankelijkheid betekent

Wat krijg je daarvoor terug?
Wij verwachten wat van jou, maar uiteraard kun je ook iets van ons verwachten. Zo bieden we je een functie waarbinnen je veel kunt leren en voor verschillende opdrachtgevers kunt werken. Daarnaast krijg je een felbegeerd plekje binnen ons jonge en diverse team, een goed salaris, uitzicht op een vast dienstverband, 25 vakantiedagen (bij een 40-urige werkweek), mogelijkheid om (interne) trainingen te volgen, verschillende etentjes, borrels en bedrijfsuitjes en goed gevulde (koel)kasten op kantoor. 

Klinkt goed?
We zijn heel benieuwd naar wie jij bent en wat je doet. Ben je enthousiast geworden over deze functie? Solliciteer door je cv en motivatiebrief te mailen naar pz@daadkracht.nl t.a.v. Marlie Bos – van Haren. Eventuele vragen kan je stellen door te bellen naar 024 344 6288. 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contact

024 344 6288
info@daadkracht.nl

Postbus 6635, 6503 GC Nijmegen
Kerkenbos 1075-A, 6546 BB Nijmegen