Kevin – Talent bij gemeente Arnhem

Talent
aan het
woord

Na mijn studie Bestuurskunde wilde ik graag uitzoeken waar mijn ambities liggen en toch direct meerwaarde bieden aan zowel organisaties als de maatschappij. Deze combinatie heb ik bij het tweejarig traineeship van Daadkracht gevonden. In twee jaar tijd een spreekwoordelijk kijkje nemen in verschillende keukens en tegelijkertijd jezelf blijven ontwikkelen als professional, wie wil dit niet?

verschil maken

In het eerste jaar als Talent kreeg ik de kans om als projectcoördinator en -leider binnen de gemeente Maasgouw de implementatie van het zaak- en procesgericht werken te begeleiden. Naast deze opdracht ben ik op dit moment ook werkzaam voor de gemeente waar ik zelf woonachtig ben: de mooie gemeente Arnhem. Binnen de gemeente Arnhem ben ik onderdeel van het team ‘Procesverbeteringen’, waarmee we het gebruiksgemak voor de organisatie op korte termijn verbeteren. We brengen met de inhoudsdeskundigen op een structurele wijze de processen in kaart, om vanuit hier verbeteringen te doen voor deze processen. Deze verbeteringen zijn te zoeken in zowel de Techniek (kunnen we de systemen beter aan laten sluiten bij de behoeften van de gebruikers?) als Mens & Gedrag (kunnen we de bewustwording van de organisatie vergroten zodat de procesafspraken worden nageleefd?).

Profielfoto Kevin def

Onlangs is de opdracht bij de gemeente Maasgouw succesvol afgerond. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik naast de opdracht bij de gemeente Arnhem, ook ben gestart met een onderzoek bij de gemeente Venlo. Hier onderzoek ik, samen met een collega projectleider/adviseur binnen Daadkracht, welke visie de gemeente Venlo hanteert op het zaakgericht werken en wat voor invloed dit heeft op de afhandeling van de processen in de verschillende systemen.

ontwikkelen als professional

Naast de meerwaarde aan organisaties en de maatschappij staat de ontwikkeling als professional ook centraal bij Daadkracht Talent. Vanuit de Daadkracht Academie ontwikkel ik mij, samen met de andere Talenten, door het vullen van onze rugzak met relevante theorieën en casuïstiek. Binnen Daadkracht staat persoonlijke begeleiding hoog in het vaandel, waardoor je als Talent het beste uit jezelf kan halen en dit uiteindelijk in de praktijk toe kan passen. En dit allemaal in een ‘veilige (werk- en ontwikkel)omgeving’… Dit wil dus echt iedereen!

“Voor elke verandering in de wereld is er kracht nodig.”

Erwin Snijder, Adviseur/ Oprichter Daadkracht

Ben jij een Talent?

Afgestudeerd en klaar voor een volgende uitdaging?

Solliciteer

Contact

024 344 6288
info@daadkracht.nl

Postbus 6635, 6503 GC Nijmegen
Kerkenbos 1075-A, 6546 BB Nijmegen