Advies

Kracht
voor
de overheid

De toenemende digitalisering binnen de overheid gaat gepaard met nieuwe inzichten, kennis en kunde die leiden tot moderne en slimme ontwikkelingen op verschillende gebieden. Tegelijkertijd leiden constante en snelle veranderingen tot nieuwe vraagstukken en knelpunten.

Hoe zorg je bijvoorbeeld dat je als organisatie zorgvuldig omgaat met persoonlijke gegevens van inwoners? Hoe implementeer je de standaarden van de overheid binnen jouw organisatie en hoe zorg je dat informatie voor iedereen toegankelijk is en blijft?

Dit zijn voorbeelden van vraagstukken waar adviseurs en projectleiders van Daadkracht zich dagelijks mee bezighouden. Zij ondersteunen en begeleiden projecten en geven advies over actuele vraagstukken die binnen organisaties een rol spelen.

Onze adviseurs zijn gecertificeerd op het gebied van bijvoorbeeld PRINCE2, BiSL, NEN ISO 27002 en 27001, CIPP/E, CIPM en BPMN. Zij hebben altijd actuele kennis in huis om organisaties verder op weg te helpen in de ontwikkelingen van de digitale overheid.

Gemeente Helmond

Implementatie van zaakgericht werken binnen de gemeente

Gemeente Hattem

De constante verbetering van de kwaliteit van het zaaksysteem

Gemeente Hellevoetsluis

Toegankelijkheid borgen van een websitedomein
dat binnenkort vervalt

DAADKRACHT GAAT VERDER WAAR ANDEREN STOPPEN.”

– Willem Verlijsdonk, gemeente Helmond

Wat kunnen we voor jou doen?

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Contact

Deze organisaties gingen je voor:

Contact

024 344 6288
info@daadkracht.nl

Postbus 6635, 6503 GC Nijmegen
Kerkenbos 1075-A, 6546 BB Nijmegen